День пам’яті та примирення

8–9 травня – День пам’яті та примирення і 76-а річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні вся Україна буде згадувати тих, хто віддав своє життя заради вільного та щасливого майбутнього рідної землі та своїх нащадків. Як і кожного року джури Білокриницького ДЮКу ім. Захарія Чепіги ППСКЗ Білокриницького ОЗЗСО І-ІІІ ступенів провели “Вахту пам’яті” на території Білокриницького СО по місцях розташування пам’ятників та памятних знаків з покладанням квітів .У нашій пам’яті назавжди залишаться подвиги дідів і прадідів та тих, хто і зараз обороняє кордони нашої держави.

Напередодні свята вчителі початкових класів Білокриницького ОЗЗСО І – ІІІ ст. провели тематичні виховні години.У ці дні важливо згадати тих борців, які воювали заради звільнення українських територій від загарбників, та увічнити пам’ять про загиблих воїнів і жертв війни. День пам’яті та примирення – це не про тріумф переможців над переможеними, а радше застереження, що не варто розв’язувати міжнародні проблеми збройним шляхом, ультиматумами, агресією…

9 ТРАВНЯ – ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

Кожна Перемога це біль і сльози, за вбитими і скаліченими, зруйнованими людськими долями.В цей день потрібно стояти на колінах і молитися, щоб наші діти не знали війни.Ніколи…Низький уклін усім, хто боронив та продовжує боронити рідну землю.

Залишити коментар

Людям із порушенням зору