23 травня в Україні відзначають День Героїв — борців за свободу країни, починаючи від лицарів часів Київської Русі і до учасників Революції Гідності, бійців АТО/ООС на Донбасі, нинішніх захисників України.

Ідея пам’ятної дати, яка б вшановувала борців-героїв, зародилася в національно-визвольному русі під час Другої світової війни. Її запровадили постановою другого Великого збору ОУН у квітні 1941 року. Згодом День Героїв відзначала українська діаспора. У незалежній Україні Д… 

На зображенні може бути: 3 людини, карта та текст «ซิน Вызаг мзапустили зопустили-демонстраци демонстрацию ВΙДЗНАЧАЕМО 23 ТРАВНЯ Остановить совместное !! Выкиюонить звук. ПаликаБерегова 50 аБерег ДЕНЬ ΓΕΡΟΪВ БОРЦВ ЗА ВОлЮ УКРАЁНИ Педь iana ТомБородаеченко вадим»

Можливо, це зображення (1 особа та текст «Светлана Короленко (вы, CemnawaKoponeHKo/ea.aa HB главном экране) Светлана СветланаКороленко Короленко Остановить Остановитьпоказ показ Оксана epel БОРЕМОСЯ зА НЕЗАЛЕЖНИСТЬ Ipa Гнасепич праГнасслия Гнас БОРЕМОСЯ ЗА НЕЗАЛЕЖНИТЬ M и Ещё чел.»)

Залишити коментар

Людям із порушенням зору